Мукачівські полісмени зустрілися із соціально-незахищеними родинами

Опубліковано:

За сприяння релігійної громади одного з громадських поселень в Мукачеві відбулася зустріч поліцейських та представників соціальних служб із соціально незахищеними родинами. Присутні обговорили нагальні потреби громади, а також спілкувалися про дотримання законопорядку, дисципліни та відвідування навчальних закладів.


За участі представників ювенальної превенції Мукачівського відділу поліції, спеціалістів сектору соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді управління праці та соціального захисту населення, управління освіти та педагогічного колективу школи №14, за сприянням релігійної громади одного з поселень Мукачева, відбулася зустріч з родинами, які потребують соціальної допомоги та захисту.


Представник мукачівської поліції Марина Ільтьо закликала присутніх батьків звертати особливу увагу на виховну роботу з їхніми дітьми. 

“Виховання дітей починається з сім'ї, і саме від батьків часто залежить, як себе поводять їх діти, чи є вони дисциплінованими, вихованими, чи прислухаються до порад дорослих”, — зауважила інспектор ювенальної превенції. 

Поліцейська провела окрему розмову з батьками, діти яких перебувають на обліку у відділку поліції. Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Про Захід