В Ужгороді встановлять нові дорожні знаки та обмежувачі руху

Опубліковано:

В Ужгородській міськраді засідала сьогодні комісія з безпеки дорожнього руху та координації роботи автотранспорту, інформує прес-служба міськради.

Розглянули майже два десятки питань. Першим – про облаштування обмежувачів руху біля сміттєвих контейнерів на площі Жупанатській, 1 та у провулку “Гірчичне зерно”. Члени комісії проголосували за доручення департаменту міського господарства встановити дорожні знаки “Паркування заборонено” біля контейнерних майданчиків на вулицях Олександра Фединця та Небесної Сотні. Також необхідно встановити дорожні знаки на перетині вулиці Небесної Сотні та площі Жупанатської, 1 – “Тупик”, “Паркування заборонено” та “Працює евакуатор”, а на вулиці Небесної Сотні ще й знак “Стоянка заборонена”. Комісія також не заперечувала щодо облаштування обмежувача руху на цій вулиці за умови дотримання ДСТУ та за власний рахунок.
Комісія не заперечувала і щодо облаштування автостоянки у дворах будинків №№ 31 та 63 на вулиці Михайла Грушевського за умови погодження з головним архітектором міста та облаштування за власний рахунок. Погодили також автостоянку за адресою Слов'янська набережна, 4.
На додаткове опрацювання відклали облаштування пішохідних переходів на вулицях Івана Панькевича, Електрозаводській та Івана Айвазовського, також питання встановлення автобусної зупинки біля ТЦ “Епіцентр” на вулиці Миколи Бобяка. Додатково вивчать і питання перевезення пасажирів дачного масиву в мікрорайоні “Горяни” та облаштування автопарковки за адресою вулиця Адальберта Ерделі, 15.
У проханні одного з ужгородців облаштувати обмежувач руху за адресою вулиця Михайла Лучкая,2 члени комісії відмовили. А проти встановлення обмежувачів біля під'їздів будинку №12 на вулиці Минайській комісія не заперечує за умови, що це буде зроблено власним коштом.
Питання облаштування автобусних зупинок на вулицях Олександра Грибоєдова (маг.”Ера”) та Митній (навпроти гурт. № 1 УжНУ) відклали на розгляд виїзного засідання комісії.
Департаменту міського господарства доручили встановити, за потреби, дорожні знаки “Автобусна зупинка” на автобусному маршруті № 15, облаштувати аналогічний дорожній знак на вул. Собранецькій (навпроти “Капітанського мостика”), зробити поточний ремонт дорожнього покриття біля автобусної зупинки поруч із колишньою військовою частиною та облаштувати дорожній знак “Автобусна зупинка”.

 
  
 
 
Про Захід