Кабінет Міністрів зберіг чинну ціну на газ для населення до 18 жовтня

Опубліковано:

 

У зв'язку з численними запитами щодо ціни на газ для побутових споживачів, повідомляємо наступне: відповідно до рішення уряду від 29 вересня поточного року, зокрема Постанови № 781 "Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 22 березня 2017 р. № 187" до 18 жовтня 2018 року збережено діючу ціну на природний газ для потреб населення.

Таким чином, ціна газу для постачання населенню до 18 жовтня залишиться на колишньому рівні – 6 957,90 грн за тис. куб. м.

 

·         "В черговий раз нагадуємо: встановлення роздрібної ціни на природний газ для потреб населення – виключно компетенція Кабінету Міністрів. Наразі дію постанови вчергове продовжено, – цього разу – до 18 жовтня поточного року. Якщо ціна на газ для побутових споживачів буде змінена – ми неодмінно поінформуємо про це", – коментує директор ТОВ "Закарпатгаз Збут" Вікторія Томинець.

 

Ознайомитися із діючими цінами на природний газ для усіх категорій споживачів завжди можна на офіційній сторінці газопостачальної компанії у розділі "Вартість природного газу".

ТОВ "Закарпатгаз Збут"

Про Захід