В Ужгороді з‘явився ще один організатор «Шлюбу за добу»

Опубліковано:

З 29 липня 2016 року Міністерство юстиції Українизапустило новий сервіс "Шлюб за добу", завдяки якомумолодята можуть стати подружжям за 24 години.

Перевагами користування даного сервісу є: реєстраціяшлюбу в час та у місці, обраному жінкою та чоловіком, відсутність необхідності звернення в ДРАЦС, залучення до організації реєстрації шлюбу суб'єктів господарюванняпублічного права.

Проект успішно діє і на території Закарпатської області, зокрема, у містах Ужгород, Мукачево, Тячів та у с. Кам'яниця Ужгородського району.

Для того, щоб зареєструвати шлюб за добу, необхіднообрати дату та час реєстрації шлюбу шляхом звернення доорганізатора. Слід зазначити, що до організаторів "Шлюбуза добу" в місті Ужгород нещодавно долучилася ще одна установа, а саме: ДП "Центр оцінки та інформації", щознаходиться за адресою м.Ужгород, вул.Собранецька, 104. Крім того, функції організаторів продовжують здійснюватиЗакарпатський музей народної архітектури та побуту, Закарпатський академічний обласний театр, Закарпатськаобласна філармонія. Відомості про організаторів, у тому числі їх адреси та номери телефонів, розміщені на офіційному сайті Головного територіального управлінняюстиції у Закарпатській області (https://zakjust.gov.ua/).

За додатковою інформацією звертайтесь до відділудержавної реєстрації актів цивільного стану Управліннядержавної реєстрації Головного територіального управлінняюстиції у Закарпатській області за телефоном: 3-62-01.

 

Прес-служба Головного

територіального управління юстиції 

у Закарпатській області

Про Захід