На Мукачівщині місцевий мешканець випадково застрелив 50-річного чоловіка (Фото)

Опубліковано:

Учора ввечері мешканець села Грабово повідомив у поліцію про те, що у чагарнику в урочищі "Товстий" виявив чоловіка з вогнепальним пораненням.

Як встановили правоохоронці, двадцятирічний місцевий мешканець, який і телефонував на лінію "102", під час збирання грибів в урочищі випадково вистрелив у чоловіка. Оскільки він подумав, що то у чагарнику хижа тварина.

Молодик намагався надати допомогу потерпілому і доправити до медзакладу. На жаль, 50-річний чоловік помер у дорозі до лікарні.

Після цього молодий чоловік запанікував та повідомив, що знайшов загиблого вже підстреленим. 

У цій справі відкрили кримінальне провадження за фактом вбивства, вчиненого через необережність, що передбачено частиною 1 статті 119 Кримінального кодексу України. Мисливську рушницю, яка належить батькові хлопця, працівники поліції вилучили. На винуватця трагедії очікує покарання у вигляді обмеження волі на строк від трьох до п'яти років або позбавлення волі на той самий строк. У справі триває розслідування.

На місці події працювали керівництво Головного управління Нацполіції області, правоохоронці Мукачівського відділення поліції, експерти-криміналісти та співробітники відділу розкриття злочинів проти життя та здоров'я особи слідчого управління ГУНП. 

Відділ комунікації  поліції Закарпатської області

Про Захід