«Закарпатгаз Збут» просить повідомляти про факти несвоєчасної доставки квитанцій

Опубліковано:

ТОВ “Закарпатгаз Збут” звертається до споживачів природного газу Закарпатської області з проханням повідомляти про факти несвоєчасної доставки або не за поштовою адресою споживачів, платіжних документів за спожитий природний газ, яку на умовах договору здійснюють листоноші “Укрпошти”.

 

  • “Зазвичай усі наші клієнти отримують рахунки за спожитий у попередньому періоді природний газ, щомісячно до 20-22 числа за попередній місяць. Проте останнім часом до нас надходять непоодинокі скарги на несвоєчасну та неякісну доставку рахунків працівниками “Укрпошти”, – коментує директор ТОВ “Закарпатгаз Збут” Вікторія Томинець.

 

Закликаємо наших споживачів повідомляти таку інформацію, надіславши лист на електронну адресу компанії [email protected] або за номером контакт-центру (0312) 42-47-04. Окрім того, поінформувати про доставку платіжних документів із затримкою або не за поштовою адресою, можна надіславши повідомлення на офіційну сторінку компанії у соціальній мережі Facebook.

 

  • “Будемо вдячні нашим клієнтам за зворотній зв'язок, щоб надалі упередити подібні явища й покращити надання послуг Товариством. Будь ласка, повідомляйте нам детальну інформацію, у випадках виявлення фактів несвоєчасної доставки, або доставки рахунків не за поштовою адресою у форматі: населений пункт, вулиця, номер будинку” – закликає директор Вікторія Томинець.

 

ТОВ “Закарпатгаз Збут”

 

Про Захід