Тойота Центр Ужгород «Карат Мотор» привітав у своїй сім’ї новоспечених «тойотівців» (Фото)

Опубліковано:

 

Щороку за гарною традицією Тойота Центр Ужгород “Карат Мотор” вітає своїх клієнтів з придбанням нового автомобіля. “Вітаємо в сім’ї Тойота” – святковий захід, що покликаний познайомити нових власників з перевагами офіційного обслуговування та командою професіоналів, що піклуватиметься про їх Toyota. Окрім цього на гостей щороку чекає розважальна програма, веселощі для дітей, подарунки, сюрпризи, а цього року ще й справжнє кулінарне свято за участі майстрів грилю від “Грілекс”.

Урочистості розпочались з вітального слова генерального директора Тойота Центр Ужгород “Карат Мотор” – Василя Пацкана, який висловив подяку гостям за довіру до японського бренду та ужгородського дилерського центру в цілому. Привітав гостей і анонсував програму заходу виконавчий директор Василь Пилипчинець. Далі з командою сервісного центру відвідувачів знайомив технічний директор – Василь Світлик. Про новий онлайн сервіс та його корисний функціонал розповів менеджер з реклами та маркетингу – Йосип Кобаль.

Після цього гостямпровели цікаву та пізнавальну екскурсію сервісним центром. Про процедуру прийому та видачі автомобіля, проведення діагностичних робіт, своєчасність та важливість проведення планових ТО та наявні інноваційні технології ремонту, розповідав старший сервісний консультант Михайло Кобиш. З оригінальними аксесуарами та їх різновидом, стилістикою та практичністю ділився начальник відділу запчастин Плешаков Сергій. В рамках екскурсії гості також отримали можливість взяти участь у майстер-класах з обслуговування автомобіля, дізнатися про маловідомі факти та лайфхаки від професіоналів команди Тойота Центр Ужгород “Карат Мотор”.

Під час заходу працювала фотозона, проходили конкурси та вікторини, переможці яких збагачувались, не тільки знаннями про гібридні технології Тойота, але й брендовими аксесуарами від виробника. У перерві між майстер-класами гостей розважали учасники команди “Street Workout Uzhhorod”. Хлопці продемонстрували захоплюючий та динамічний виступ з акробатичними та силовими елементами, що не залишили нікого байдужим. Для дітей працювали аніматори в тематичних костюмах автопілотів, що гармонійно доповнювало концепцію заходу. Маленькі шанувальники Тойота також тестували дитячий автомобіль та насолоджувались смаколиками.

Офіційна частина заходу завершилась врученням подарункових сертифікатів та спілкуванням у дружньому сімейному колі.

Про Захід