В Ужгороді готують музичний перфоманс за участі Ігора Касьяненка

Опубліковано:

У четвер, 27.09, о 17:00 в Закарпатській обласній універсальній науковій  бібліотеці ім. Ф. Потушняка (пр.Свободи,16) музично-поетичний перфоманс „Провінція” за участі Оксани Коваленко та Ігора Касьяненка, інформує Євгенія Напуда.

Ігор Касьяненко. Поет. Бард. Журналіст. Співзасновник і директор громадської організації "Агенція творчих подій" і медіа-порталу АТС, що займаються популяризацією творчого ставлення до життя. Автор збірки віршів "Лечу стихами" (українською можна перекласти двояко: лікую і лечу віршами), музичних альбомів "Полярні ведмеді" і "Пори року" – спільно із композитором Сергієм Конозом. Автор пісенних текстів відомих сучасних українських рок-груп Н.Три і ДК, Денс.

Оксана Коваленко. Філолог за освітою. Засновниця мукачівського бард-клубу "Аквамарин", палка шанувальниця авторської пісні та змістовної поезії. Співпрацює як співавтор до пісень на вірші Володимира Маслова, Віктора Шендрика, Ірини Берези, Володимира Бинья, Валентини Попелюшки, Лілії Батюк-Нечипоренко, Ігора Касьяненка.        

 

Вхід вільний!

 

Про Захід