За що містяни дякували закарпатським полісменам

Опубліковано:

Про це інформує Відділ комунікації поліції Закарпатської області.

До Міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова звернулася з листом жителька міста Мукачева, жінка дуже позитивно оцінює роботу міської поліції й висловлює подяку її керівництву.

“Я та мої родичі, друзі, знайомі, багато мукачівців задоволені роботою Мукачівського відділу поліції. Досвідчений ветеран правоохоронних органів, заступник начальника Мукачівського відділу поліції підполковник М.Петрище разом зі своїм начальником – полковником В.Рябінчаком, а також капітан поліції І.Мигович, лейтенант А.Ганькович та інші посадовці докладають багато зусиль для згуртування молодого особового складу поліції, підвищення його фахового та морального рівня, виховання у молоді необхідних для правоохоронців якостей: високого професіоналізму, чесності, порядності, правдивості, поваги до товаришів по роботі та всіх мукачівців”, – написала в листі закарпатка.  

Начальнику ГУНП в Закарпатській області Роману Стефанишину надійшла подяка за роботу Рахівського відділення поліції від керівника державної адміністрації. Посадовець високо оцінив роботу особового складу під час забезпечення публічного порядку на фестивалі “Гуцульська бриндзя”.

Ще одна подяка на ім'я очільника поліції Закарпаття надійшла від 32 жителів Одеси! Вони відзначають професійність та небайдужість до проблем громади з боку трьох поліцейських з нашої області, які допомагали одеським колегам на День незалежності України.

“Ми пишаємося, що в рядах нашої поліції є такі справжні відповідальні та гідні працівники-професіонали”, – йдеться в колективному зверненні.

Особовий склад поліції Закарпаття в свою чергу дякує громадянам за теплі слова і обіцяє в майбутньому лише вдосконалюватися і покращувати свої навички служби.

 

 

Про Захід