Автоаварія в Ужгороді: в салоні винуватця знайшли шприц та заборонені ліки

Опубліковано:

Вчора, близько 21-ї години, ужгородським патрульним надійшло повідомлення про автопригоду без травмованих на проспекті Свободи.

На місці події інспектори з'ясували, що водій авто БМВ не вибрав безпечної швидкості й не дотримався безпечної дистанції та допустив зіткнення з авто ГАЗ.

Крім того, при спілкуванні із водієм БМВ, патрульні помітили в нього ознаки наркотичного сп'яніння. Відтак, йому запропонували пройти огляд на стан сп'яніння у встановленому законом порядку. Та чоловік відмовився.

У салоні авто, під час проведення поверхневої перевірки інспектори виявили шприц, із залишками прозорої речовини невідомого походження й ліки, обіг яких заборонено в Україні.

На водія БМВ патрульні склали ряд адміністративних матеріалів – за керування у стані сп'яніння, за порушення ПДР, що призвело до пошкодження транспортних засобів й за керування без відповідних документів.

Також на місце події інспектори викликали слідчих, оскільки в діях чоловіка, ймовірно, вбачаються ознаки кримінального правопорушення

Про Захід