Голова облради розвозить подарунки по дитячих будинках

Опубліковано:





Сьогодні голова обласної ради Володимир Чубірко відвідає ряд дитячих будинків сімейного типу. Зранку він вже побував в дитбудинку сім'ї Попович в Невицькому, де виховується дев'ятеро дітей.

Вчителі Світлана та Василь Поповичі довго зважувалися на такий крок. – відкриття дитбудинку. Врешті у 2009-тому його відкрили. Новий будинок їм допомагали зводити благодійники – фонд “Дім милосердя” та норвежська благодійна організація Кей-Пі-Кей Україна. У двоповерховому будинку створені всі зручності для нової родини.

 Світлана Попович розповідає, що жодного разу не пошкодувала, що вирішили взяти під свою опіку діток. “Ми давно живемо як дружня родина. Закликаю й інших закарпатців опікуватися обездоленими, це приносить радість і вам і дітям”, – каже вихователь.

Володимир Чубірко побажав сім'ї Поповичів родинного затишку, здоров'я, радості, щастя, щоб велику родину оминали негаразди.
Керівник краю ради зазначив, що Закарпаття – серед лідерів у державі щодо створення дитячих будинків сімейного типу. Нині їх є 41, лише цього року відкрито 4 нові. Також він висловив сподівання, що питання опіки над обездоленими дітьми буде і в майбутньому актуальним в українському суспільстві.

“Родина показала приклад справжньої любові до дітей, який заслуговує на велику повагу. Ми гордимося тим, що у вашому краї є такі люди. І ми їх завжди будемо підтримувати, як і діток, які опинилися в складних життєвих обставинах, зростають без родини”, – зазначив керівник ради.
З нагоди дня святого Миколая Володимир Чубірко подарував родині солодкі подарунки.

Прес-служба облради


Про Захід