На Львівщині сталося кілька розбійних нападів

Опубліковано:

Напередодні до Жовківського відділення поліції Львівської області надійшло повідомлення про розбійний напад.

Двоє невідомих проникли в будинок мешканця с. Малехів і, погрожуючи пістолетом, зв'язали 43-річного власника, після чого заволоділи двома шубами, пристроєм для відстрілу гумових куль, золотими прикрасами вагою майже 50 грамів, 200 доларами, повідомляє "Експрес".

Прихопили нападники і пляшку дорогого лікеру. Загалом завдали господарю матеріальних збитків на 170 тисяч гривень.

Невдовзі інформація про вторгнення непроханих гостей була отримана у черговій частині Мостиського відділення поліції Львівської області. Цього разу троє невідомих у масках зі зброєю ввірвалися до будинку 41-річної жительки міста Судова Вишня.

Бандити завдали жінці кілька ударів по голові і, погрожуючи пістолетом, заволоділи заощадженнями – 3,4 тисячами доларів. Також у потерпілої відібрали мобільний телефон та зняли з неї золоті сережки.

Повідомлення про зухвалу злочинну групу, яка орудує серед білого дня, розійшлося миттєво по всім підрозділам львівської поліції, в тому числі, було отримане і працівниками Львівського управління Департаменту внутрішньої безпеки НПУ. В результаті вжитих заходів оперативники ДВБ НПУ вийшли на слід розбійників та встановили їхні особи.

Спільними діями зі співробітниками Управління карного розшуку та патрульної поліції ГУНП у Львівській області, було зупинено автомобіль, на якому пересували зловмисники. Причетними до розбоїв виявилися четверо жителів Львівської області, віком 25-35 років, всі в минулому були судимі за крадіжки, грабежі та розбійні напади. При огляді у затриманих виявлено та вилучено зброю, електрошокер, рукавички та грошові кошти. Наразі фігуранти групи затримані. Найближчим часом їм буде оголошено підозру та обрано запобіжний захід.

Про Захід