Прикарпатці пообіцяли обласній владі влаштувати армагедон (Відео)

Опубліковано:

Сьогодні, 10 вересня, в Івано-Франківську ОДА приїхали протестувальники з Делятина, вимагаючи негайно відремонтувати дорогу.

Люди вимагають негайно заплатити фірмі ПБС гроші для початку ремонту дороги Яблунів-Делятин. Від ранку протестувальники вимагали зустрічі з головою ОДА Олегом Гончаруком. Втім, коли той прийшов до них, зустріли його вигуками "Ганьба" та "У відставку!", повідомляє "Бліц-Інфо".

Організатор мітингувальників Микола Мединський заявив, що голова ОДА знав про приїзд людей і навмисне поїхав до Львова. Водночас голова ОДА Олег Гончарук каже, що протестувальники не попередили про свій приїзд.

Очільник департаменту будівництва ОДА Володимир Рашкевич, пояснив присутнім, що з 100 мільйонів, які були на утримання доріг в області залишилось тільки 78. Втім, протестуальники апелюють до того, що в протоколі минулої зустрічі з головою вказано, що він доручив фіндепартаменту, юристам і департаменту будівництва подати пропозиції, щодо залучення 20 млн. грн на ремонт дороги Яблунів-Делятин.

Протестувальники вирішили направити звернення до Президента з вимогою втрутитись у ситуацію, або звільнити голову облдержадміністрації, оскільки той саботує ремонт дороги.

 
Про Захід