Найкращих спортсменів відзначила Закарпатська обласна рада

Опубліковано:

У п'ятницю, 7 вересня, в фойє Закарпатської облради та ОДА відбулися урочистості з нагоди відзначення Дня фізичної культури і спорту в Україні.

Це свято зібрало чимало видатних спортсменів та їх тренерів, викладачів фізкультури та просто любителів здорового способу життя. Виступаючи перед великою аудиторією, виконуючий повноваження голови Закарпатської облради Йосип Борто зазначив:

– День фізичної культури і спорту в Україні традиційно відзначається щороку в першій половині вересня. Офіційно засновано в 1994 році. Це свято здорового способу життя і радості. Нині воно дуже важливе для всієї країни, бо здорова нація тоді, коли більшість людей веде здоровий спосіб життя, а насамперед, молодь. Наш славний край завжди славився своїми спортивними талантами, фізичним вихованням серед молодого покоління. Сьогодні наше спільне завдання – залучати в спортивні зали, на майданчики якнайбільше дітей, молоді, їх батьків, але найголовніше – створення для цього відповідних умов. Тому підтримка фізкультурно-спортивного руху, зміцнення матеріально-технічної бази спортивних закладів району – це пріоритетне завдання обласної ради. Тож, з нагоди свята, дозвольте від імені голови облради Михайла Рівіса та всього депутатського корпусу привітати всіх спортсменів з професійним святом та вручити відзнаки найвищого законодавчого органу краю найкращим спортсменам, – промовив Йосип Йосипович та виконав приємну місію.

Відтак, за вагомий особистий внесок у розвиток фізичної культури і спорту, високий професіоналізм та з нагоди Дня фізичної культури і спорту Почесною грамотою обласної ради нагороджено:

 

ТРІФАНА

Олександра Миколайовича

 

– старшого викладача кафедри фізичного виховання факультету здоров'я та фізичного виховання ДВНЗ "Ужгородський національний університет"

 

ФОРКАВЦЯ

Василя Васильовича

– директора комунального підприємства стадіону "Карпати", тренера-викладача Хустської міської дитячо-юнацької спортивної школи "Хуст-Нарцис"

 

 

ЮЗЬВЯК

Валерію Вадимівну

– майстра спорту міжнародного класу з художньої гімнастики, члена національної збірної України в групових вправах з художньої гімнастики, фіналістку Чемпіонату Світу, фіналістку чемпіонату Європи, учасницю Олімпійських Ігор Ріо 2016, багаторазову чемпіонку Етапів Кубків Гран Прі, багаторазову абсолютну Чемпіонку України

         

Грамотою обласної ради нагороджено:

 

МАДЯР-ФАЗИКАШ

Емілію Олександрівну

– викладача кафедри фізичного виховання  факультету здоров'я та фізичного виховання ДВНЗ "Ужгородський національний університет", майстра спорту України з фехтування

 

За вагомий особистий внесок у розвиток фізичної культури і спорту, високий професіоналізм та з нагоди 60-річчя з дня народження і Дня фізичної культури і спорту

 

 

ТОВТ

Катерину Іванівну

– тренера-викладача з тенісу Закарпатської обласної дитячо-юнацької спортивної школи

 

За вагомий особистий внесок у розвиток фізичної культури і спорту, високий професіоналізм та з нагоди Дня фізичної культури і спорту оголошено Подяку обласної ради:

ВЕРЕШ

Ларисі Анатоліївні

– тренеру-викладачу з волейболу обласної дитячо-юнацької спортивної школи інвалідів

 

ШАЙТИЛАЄВУ

Ізраілу Магомедовичу

– тренеру-викладачу з вільної боротьби Хустської міської дитячо-юнацької спортивної школи "Хуст-Нарцис"

 

За вагомий особистий внесок у розвиток фізичної культури і спорту, високий професіоналізм та з нагоди 55-річчя з дня народження і Дня фізичної культури і спорту оголошено Подяку обласної ради оголосити:

 

ІВАНКУ

Василю Володимировичу

– заступнику директора Закарпатської обласної дитячо-юнацької спортивної школи

 

 

Прес-служба Закарпатської облради

Про Захід