На Закарпатті проведуть семінар, де вчитимуть як жити в гармонії зі світом та собою

Опубліковано:

14 вересня у смт. Чинадієво на базі відпочинку " Водограй" (вул.Санаторна 201) відбудеться семінар, на якому навчатимуть як бути справжнім йогом . 

 "Якщо ми практикуємо йогу в своєму звичайному житті, це приведе нас  у спокійний, мирний, тихий куточок всередині нас, і ми будемо насправді посміхатися всередині. І, звичайно ж, коли я посміхаюся всередині, я посміхаюся і ззовні."  – говорить про вплив йоги на наше життя всесвітньо відомий знавець Вед та йог  – Балакхілья дас.

Шлях справжнього йога – це вчитись жити так, щоб  звичайне матеріальне життя зробити духовним.

На семінарі ми розвіємо декілька міфів повязаних з йогою. Перший міф, це те,  що духовне життя йога –  це втеча від світу. Багато хто помилково вважає, що для духовної практики обов'язково треба покинути близких і оселитись в Індії, чи хоча б в горах чи печері. Та, навіть якщо ви поїдете на безлюдний острів чи переберетесь жити до печери, то від турбот не втекти. Доведеться переживати так само про їжу, власну безпеку, самотність, холод, спеку . Спокій та вмиротворення лежать у іншій площині – духовній. А власний рівень духовного розвитку найкраще перевірити у реакції на щоденні справи та турботи на роботі, з близькими та родичами.  

Другий міф про те, що йог не бажає працювати, заробляти гроші і та піклуватися про близьких.  Якщо вам зустрівся такий "йог", то це просто людина прикриває свої лінощі  духовними практиками. Адже насправді, щоб підтримувати своє існування, кожен повинен працювати. Це невід'ємна частина матеріального життя. Так влаштовано. Але той хто займається практикою йоги починає розуміти, як він може використовувати свою роботу в духовному розвитку та шляху. І починає працювати ще завзятіше, відповідальніше та ефективніше.

"Зараз ви можете думати, що це важко і складно. Але це не важко. Ваша свідомість змінюється, ви починаєте розуміти, як це зробити. Ваш розум пробуджується. Ви розумієте, за допомогою свого розуму ви починаєте бачити, як вам зробити те, це і це, щоб все це було частиною духовного життя  – вашого, сім'ї, родини, друзів." – пояснює Балакхілья дас як стати на шлях йоги кожному у своєму житті.

Отже,  на семінарі з Балакхілья дасом "Йога як стиль життя" ви познайомитеся з ефективнтми практиками йоги для сучасного динамічного світу, які допоможуть вам перетворювати все, чим ви займаєтеся на частину духовного життя, а від так все ваше повсякдення стане причиною духовного просування.

Кожний учасник матиме можливість задати власні питання Балакхільї дасу, який практикує йогу в своєму житті майже 50 років.

Початок о 18.00

Участь безкоштовна. Від Ужгорода, Мукачева та Сваляви безкоштовний доїзд ( в обидва боки). 

Реєстрація та всі деталі за телефонами. 

Про Захід