У Нижній Апші запрацювало віддалене робоче місце пенсійників

Опубліковано:

30 серпня у приміщенні Нижньоапшанської сільської ради Тячівського району запрацювало новостворене віддалене робоче місце фахівців Тячівського об'єднаного управління Пенсійного фонду України Закарпатської області для обслуговування громадян. Сюди за консультаціями та роз'ясненнями з різних питань пенсійного забезпечення можуть звертатися мешканці навколишніх населених пунктів – Глибокий Потік, Топчино та присілку Подішор, а також села Середнє Водяне сусіднього Рахівського району. 
– Це вже четверте віддалене робоче місце Фонду, створене безпосередньо в Тячівському районі, – каже начальник управління Сергій Данилич. – Важливо, що зараз ми відкрили віддалене робоче місце саме в Нижній Апші, адже це один із найбільших населених пунктів району – тут мешкає понад 9,6 тисячі громадян, з яких 1,7 тисячі – пенсіонери. В Глибокому Потоці проживає 5,5 тисячі, а в Середньому Водяному – близько 6,7 тисячі.
Загалом же на сьогодні в Закарпатській області працюють 22 віддалені робочі місця Пенсійного фонду, інформує ГУ ПФУ у Закарпатській області.

Про Захід