В Ужгороді обікрали хостел

Опубліковано:

Вчора, 27 серпня, працівники поліції Ужгорода розкрили крадіжку грошей із хостелу в обласному центрі. Адміністратор закладу повідомив правоохоронцям, що у двох їхніх клієнтів викрали з кімнати понад 1000 доларів, 1200 гривень та мобільний телефон. За фактом правоохоронці відкрили кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України (Крадіжка з проникненням). За кілька днів підозрюваного у викраденні грошей розшукали. Ним виявився 28-річний ужгородець. Розслідування цієї справи триває.

Особу ще одного підозрюваного у викраденні мобільного телефону у 26-річного жителя села Сторожниця, що на Ужгородщині, встановили дільничні офіцери поліції. Чоловіка, який забрав телефон із прилавку торгової точки на ринку "П'яний", розшукали, а речовий доказ вилучили.

Того ж дня в селі Дубрівка Ужгородського району правоохоронці розкрили крадіжку з автозаправки. Мешканець села Клячаново Мукачівського району підозрюється у викраденні авто мастил та антифризу  з АЗС.

У Мукачівському районі поліцейські повернули місцевому мешканцю викрадений з його кабінету ноутбук. Раніше судимий 40-річний виноградівець у скоєному зізнався. Крім того, правоохоронці з'ясували, що чоловік обґрунтовано підозрюється у крадіжках на території Мукачівського та Берегівського районів. Наразі фігурант затриманий у порядку статті 208 КПК України та поміщений в ізолятор тимчасового тримання.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області
 

 

Про Захід