У Рівненській області орудував маньяк, який нападав на дівчат

Опубліковано:

Близько обіду 23 серпня 17-річна мешканка с. Рокитне на Рівненщині поверталася через ліс від родичів додому, аж раптом на неї напав невідомий чоловік.

Зловмисник почав душити жертву, заливати з пляшки бензин їй у горло, аби та мовчала, і намагався зґвалтувати. На щастя, неповнолітній вдалося вирватися з рук ґвалтівника і втекти. На місці злочину дівчина залишила речі і сумку, а повернувшись, побачила, що нападник поцупив її гаманець з грішми, повідомляє "ВСЕ".

Працівники Рокитнівського відділення Нацполіції відразу почали шукати зловмисника за описом потерпілої.

Тим чосом близько 2.00 25 серпня у с. Рокитне стався аналогічний напад. Слідчі з'ясували, що 17-річна місцева жителька поверталася додому, аж на неосвітленій вулиці на неї напав незнайомий чоловік. Він зіштовхнув дівчину в канаву. Потерпіла дістала телефон, аби викликати допомогу, та зловмисник вихопив ґаджет і, злякавшись автомобіля, який рухався повз, утік.

Поліцейські з'ясували, що це той самий чоловік, який вчинив і попередній напад. Його затримали його в сусідньому селі.

Чоловік вже притягувався до кримінальної відповідальності за злочини проти життя і здоров'я людини та звільнився з тюрми цьогоріч. Тепер за скоєне йому загрожує до 12 років ув'язнення.

Фото ілюстративне

Про Захід