На Закарпатті заарештували інспектора-хабарника управління Держпраці

Опубліковано:

Державного інспектора управління Держпраці у Закарпатській області, який підозрюється у вимаганні та отриманні неправомірної вигоди, взято під варту

Слідчим суддею Хустського районного суду задоволено клопотання процесуального прокурора та обрано інспектору Управління держпраці в Закарпатській області запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення застави в розмірі майже 53 тис грн.

Як вже раніше зазначалось, Хустською місцевою прокуратурою разом зі співробітниками Управління захисту економіки затримано інспектора Управління держпраці в Закарпатській області, який вимагав та отримав від місцевого підприємця 300 дол. США неправомірної вигоди.

Вже в ході розслідування встановлено, що підозрюваний діяв зі спільником.

Відтак співучаснику, який також обіймає посаду у вказаному Управлінні, оголошено про підозру у одержанні неправомірної вигоди службовою особою за вчинення дій в інтересах третіх осіб, з використанням наданої їй влади, вчиненому за попередньою змовою групою осіб, поєднаному з вимаганням (ч.3 ст.368 КК України).

Подальше досудове розслідування, яке здійснює слідчий відділ Хустського ВП ГУНП в Закарпатській області під процесуальним керівництвом Хустської місцевої прокуратури триває.

Прес-служба прокуратури Закарпатської області

Про Захід