В Ужгороді готують Всеукраїнську акцію

Опубліковано:

 

Що для українців означає вільна країна? Що вони готові покласти на ваги незалежності? Ужгородців знов провокуватиме "Активна Громада" від Інституту "Республіка".

23 серпня в Ужгороді на вулиці 8 Березня поблизу дитячої бібліотеки відбуватиметься дійство, під час якого представники команди "Активна Громада" будуть "зважувати" незалежність. А також ужгородці будуть робити маленькі кроки на шляху до побудови справді вільної країни – підписувати звернення до міської ради.

У результаті координатори дізнаються в українців, що для них за вагою, важливістю дорівнює незалежності, а також подарують кожному активному українцю – символ волі.

Акція проходить у 28 містах в межах проекту "Активна Громада: право вибору", що впроваджується за підтримки Національного Демократичного Інституту (NDI) за фінансової підтримки американського народу, наданої через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID).

Акція "Зваж свою незалежність" приурочена до Дня народження України. Вона має на меті нагадати громадянам про цінність незалежності та активної участі в побудові своєї громади та країни в цілому.

Час: 11 год.

Місце: вул. 8 Березня, 19

 

Про Захід