Сьогодні, 17 серпня, міський голова Івано-Франківська Руслан марцінків з депутатами міськради провів традиційний рейд “Чорна п'ятниця”. 

“Щоп'ятниці, коли прокидається місто, ми виходимо на ранковий рейд. Десь є зауваження щодо чистоти, десь щодо нескошеної трави, десь треба заробити розкопки. Але найцінніше тут – це спілкування з громадою”. – написав очільник міста на своїй сторінці у Фейсбуці.

Каже, 16 серпня до нього під час телеефіру зателефонував житель вул. Шашкевича і поскаржився на недобросовісного сусіда, інформує "Репортер".

Справа в тому, що підприємець занедбав внутрішній дворик і під'їзд, цілодобово шумить кондиціонер і від  цього страждає пам'ятка архітектури. Звідти й розпочавли ранковий рейд посадовці.

Також міського голову обурили автомобілі, які заїжджають на пішохідні зони.

“Дві автівки спокійнісінько собі виїхали туди, де машинам – зась. Одна – під фонтан на Вічевий, інша – до вул. Вітовського. Особисто вирішив зробити зауваження водіям, ті трохи здивувались, надіюсь, і присоромились. В часі таких випадків актуально якомога швидше ввести в дію боларди”, – написав Р. Марцінків.