Чим сьогодні займаються комунальні служби Ужгорода

Опубліковано:

Сьогодні в Ужгороді працівники "УжАгроміксу" саджають квіти на транспортному колі площі Богдана Хмельницького та на площі Дружби Народів, здійснюють полив рослин по місту, підстригають живопліт.

На вулиці Винничній працівники "Закарпателектробуду" відновлюють лінію вуличного освітлення та ремонтують світильники.

Зелені зони косять на вулицях Собранецькій і Тиводара Легоцького. На набережній Незалежності прибирають та вивозять листя. На кладовищі "Кальварія" вирізають чагарники та прибирають територію. На кладовищі "Барвінок" проходить прибирання території та вивіз сміття. Спецтехніка підприємства "Прибиральник+" та КП "КШЕП" здійснює полив вулиць.

Стихійні сміттєзвалища забирають на вулицях Антонія Годинки, Льва Толстого, 31, В'ячеслава Чорновола, Адама Міцкевича, Минайській, 30, Михайла Грушевського, 65, провулку Алішера Навої. Вночі вулиці прибирали за допомогою спецтехніки. Працівники обслуговуючих підприємств вручну прибирають вулиці та закріплені за ними території.

У рамках капітального ремонту на вулиці Перемоги влаштовують бордюри. На вулиці Шумній продовжують прокладати каналізаційну мережу та влаштовувати бордюри. Триває реконструкція вулиці Олександра Можайського. На площі Шандора Петефі продовжують робити покриття з кам'яної бруківки та плитки, у Боздоському парку – поточний ремонт.

Відділ інформаційної роботи Ужгородської міськради

Про Захід