Поліція почала розслідування за фактом загибелі в аварії водія на Мукачівщині (Фото)

Опубліковано:

На автодорозі Мукачево-Рогатин біля села Верхній Коропець Мукачівського району зіткнулися мікроавтобус і вантажівка. Внаслідок ДТП  загинув 57-річний водій легковика. Поліція розпочала за даним фактом  розслідування.

Учора, 10 серпня, близько 15-ї години в поліцію надійшло  повідомлення про  дорожньо-транспортну пригоду з потерпілими у селі Верхній Коропець, що  на Мукачівщині.

Як з'ясували правоохоронці, водій мікроавтобуса марки "Hyundai",  рухаючись у напрямку міста Іршава, виїхав на зустрічну смугу руху, де допустив зіткнення із вантажівкою "Volvo". Водій легкового автомобіля, 57-річний мешканець с.Баранинці Ужгородського району,  від  отриманих  травм загинув на місці автопригоди. Мешканець Іршавщини, який керував вантажівкою, травм не отримав.

Поліція розпочала за даним фактом кримінальне провадження за ч.2 ст.286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого). Слідчий призначив ряд експертиз з метою встановлення причин та обставин аварії.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області 

Про Захід