Хустські пенсійники відкрили у Вишкові віддалене робоче місце

Опубліковано:

Вчора, 06 серпня, у приміщенні селищної ради смт. Вишково запрацювало новостворене віддалене робоче місце фахівця Хустського об'єднаного управління Пенсійного фонду України Закарпатської області для обслуговування 12 тис. громадян , з яких 2,1 тис. – пенсіонери, інформує ГУ ПФУ у Закарпатській області.

У перший день роботи віддаленого робочого місця начальник відділу обслуговування громадян Хустського об'єднаного управління Тетяна Дорогій провела прийом мешканців навколишніх сіл, надала необхідні консультації з питань призначення та перерахунку пенсій, роз'яснення норм чинного законодавства у сфері пенсійного забезпечення.

Відкриття такого робочого місця дає змогу жителям навколишніх сіл, а саме: смт. Вишково (1647 пенсіонерів), с. Шаян (163 пенсіонери), с. Яблунівка (270 пенсіонерів), не звертаючись до об'єднаного управління Пенсійного фонду області, вирішити усі питання щодо пенсійного забезпечення на місцях, заощадивши при цьому дорогоцінний час та витрати на транспорт. Відтепер місцеві жителі зможуть також отримати тут будь-які консультації з пенсійних питань, подати заяву на внесення змін до пенсійної справи у зв'язку зі зміною місця проживання, паспортних даних, способу виплати пенсії, реєстрацію на веб-порталі електронних послуг Пенсійного фонду України, видачу довідок форми ОК-5, ОК-7, виготовлення пенсійного посвідчення, навіть записатися на особистий прийом до керівництва управління, попереднє визначення права на пенсію у зручний для них час.

Надалі прийом громадян працівниками Пенсійного фонду проводитиметься за погодженим селищною радою графіком: у другий та четвертий понеділок місяця.

Про Захід