Українець пропонував гроші митнику посту «Косонь» 700 гривень хабара

Опубліковано:

Сьогодні, 6 серпня 2018 року, інспектор митного посту "Косонь" Закарпатської митниці ДФС відмовився від отримання неправомірної вигоди в сумі 700 гривень.

Українець пропонував гроші працівнику митниці за нескладання протоколу про порушення митних правил за статтею 470 Митного кодексу України та непроведення перевірки довідки про ремонт транспортного засобу іноземної реєстрації.

Цей факт з незаконного вивезення автомобіля на іноземній реєстрації зафіксований працівниками сектору запобігання та виявлення корупції Закарпатської митниці ДФС.

Наразі слідчим Берегівського відділу НП ГУ НП у Закарпатській області вирішується питання щодо відкриття кримінального провадження за попередньою кваліфікацією статті 369 Кримінального кодексу України.

Звертаємо увагу громадян, що пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі карається штрафом від п'ятисот до семисот п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк від двох до чотирьох років, або позбавленням волі на той самий строк.

ДФС у Закарпатській області

Про Захід