Поліцейські охорони удосконалювали роботу в рамках єдиної дислокації відділів поліції

Опубліковано:

Поліцейські охорони Закарпаття вдосконалили свої навики у користуванні Електронною системою фіксації результатів реагування на події. Навчання з особовим складом відбулися у Мукачеві.

Начальник чергової частини ГУ НП в Закарпатській області Рєпка Віктор довів до особового складу методичні рекомендації: виїзд на місця подій нарядами поліції, оформлення результатів виїзду за допомогою логістичних пристроїв, складання рапорту Електронної системи фіксації.

– Сьогодні на базі Мукачівського МВ УПО Закарпаття провели навчання з особовим складом щодо реагування на повідомлення про спрацювання технічних засобів. Зокрема, вивчали введення інформації до електронних рапортів під час виїзду на місця вчинення правопорушень. Поліцейські вдосконалили свої навики користування службовими планшетами, – розповів Віктор Рєпка.

– Такі навчання працівники ГУ НП проводять вже не вперше. А основне – мета покращення роботи відділів поліції області в рамках єдиної дислокації, – зазначив присутній на навчаннях Андрій Литовченко, начальник Управління поліції охорони в Закарпатській області.

Поліцейські охорони не тільки ознайомилися з теоретичною інформацією, а й на практиці відпрацювали повідомлення про грабіж, фіксували всю відібрану інформацію на умовному місці злочину та реєстрували її  в базу даних Національної поліції.

Управління поліції охорони в Закарпатській області

Про Захід