На Львівщині виявлено 13 фактів корупційних правопорушень посадовцями ДФС

Опубліковано:

Управління внутрішньої безпеки територіальних органів ДФС у Львівській області Головного управління ДФС у Львівській області інформує, що впродовж січня – червня 2018 року, в ході проведення заходів щодо запобігання та протидії корупції, виявлено 19 фактів вчинення кримінальних правопорушень та 13 фактів вчинення корупційних адміністративних правопорушень посадовими особами органів ДФС області.

Проведено 58 службових перевірок і розслідувань, за результатами яких керівникам територіальних підрозділів ДФС області та митниці винесено 18 подань про усунення причин та умов, що призвели до виявлених порушень. За результатами проведених перевірок до дисциплінарної відповідальності притягнуто 15 працівників та 21 працівникам винесено офіційні застереження.

Управління внутрішньої безпеки територіальних органів ДФС у Львівській області, звертається до представників підприємств та громадян, яким відомі факти корупції та зловживання службовим становищем посадовими особами органів ДФС області, з проханням повідомляти (можете, назвавши себе, або анонімно) працівників управління внутрішньої безпеки, які вислухають та перевірять надану Вами інформацію щодо протиправних дій працівників податкової та митної сфери, в тому числі податкової міліції. Конфіденційність звернень гарантуємо.

Наявну інформацію просимо Вас повідомляти на цілодобову телефонну лінію сервісу “Пульс” (044) 284-00-07, або на телефон чергового УВБ територіальних органів ДФС у Львівській області ГУ ДФС у Львівській області (032) 297-36-09.

Також у письмовому вигляді Ваші звернення приймаються за адресою: 79003, м. Львів, вул. Стрийська, 35, УВБ територіальних органів ДФС у Львівській області ГУ ДФС у Львівській області.

Про Захід