В Ужгороді знову знаходять на смітниках кошенят, зоозахисники вкотре нагадують про стерилізацію домашніх тварин

Опубліковано:

Як повідомляє на своїй сторінці у соцмережі “Facebook” зоозахисна організація “Барбос”, в Ужгороді знову почали викидати на вулиці і смітники новонароджених кошенят. Лише за три дні небайдужі повідомили зоозахисникам про 10-тьох таких котиків. Трьох малюків знайшла дівчина неподалік вулиці Минайської, двох кошенят знайшов чоловік на смітнику (одне з них на той момент було вже мертвим), а в Минаї хтось викинув на вулицю 5-ох тваринок в жахливому стані. Врятувати змогли лише трьох із останньої п'ятірки, але ветеринари не дають щодо них жодних прогнозів.

Решту врятованих малят зараз вигодовує кішечка, яку вагітною нещодавно підібрали на вулиці і відправили у притулок “Барбоса”. Самі ж зоозахисники вкотре нагадують власникам домашніх тварин про стерилізацію, аби подібні жорстокі випадки в місті нарешті припинилися.

Кішечку зі свтілини також днями принесли до притулку. Її підібрали в районі стадіону “Авангард”. Тих, хто хотів би стати її новим господарем, просять телефонувати за номером 0664880480.

Про Захід