П’ять п’яних водіїв за кермом піймали закарпатські поліцейські за минулу добу

Опубліковано:

Як повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області, вчора працівники груп реагування патрульної поліції Закарпаття задокументували п'ять випадків керування транспортними засобами в стані алкогольного сп'яніння.

Так, у Коритнянах працівники групи реагування патрульної поліції Ужгородського району зупинили для перевірки автомобіль марки “Chery Amulet”. За кермом авто серед білого дня перебував п'яний 58-річний місцевий житель. Драгер виявив у нього 1,07 проміле алкоголю.

У селі Рокосово правоохоронці зупинили автомобіль марки “Ford Fokus” з непідсвіченим заднім номерним знаком. За кермом перебував 25-річний місцевий житель з ознаками сп'яніння. Від проходження медосвідування він відмовився, тож на молодого чоловіка склали адмінпротокол та відсторонили від кермування.

У селі Сокирниця правоохоронці піймали за кермом автомобіля “ВАЗ 2107” нетверезого жителя села Угля Тячівського району. Він також отримав адмінпротокол.  

Тячівські правоохоронці виявили одразу двох п'яних водіїв: одного – з Тячева, іншого – 33-річного мешканця села Терново. Усі складені адмінпротоколи правоохоронці скерують до суду.

Про Захід