Зниклу вчора в Ужгороді 12-річну дівчину поліцейські знайшли у подруги

Опубліковано:

Як повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області, оголошену вчора в розшук 12-річну ужгородку вдалося розшукати і повернути батькам. Працівники сектору кримінальної поліції та спеціалісти ювенальної превенції перевірили всі можливі місця перебування дівчини, опитали родичів, друзів та знайомих, які могли мати інформацію про місцезнаходження 7-класниці, а знайшли її вдома у подруги. Як пояснила школярка, вона вийшла на прогулянку, потім пішла з подругою до неї додому, а батькам про це не повідомила, бо перед тим з ними посварилася.

Зниклу дівчинку, тільки значно меншого віку, вчора розшукували і поліцейські на Перечинщині. 25-річна жителька села Пастілки повідомила правоохоронцям, що її 2-річна донька гралася у дворі будинку, але от уже годину її ніде можуть знайти. Працівники Перечинського відділення поліції знайшли дівчинку біля сільського потічка. Виявилося, що дитина, граючись, пішла ґрунтовою дорогою за будинок і заблукала.

З обома родинами поліцейські сектору ювенальної превенції провели профілактичні бесіди, аби не допустити подібних ситуацій у майбутньому.

 

Про Захід