У Хусті сусіди винесли з палаючого будинку трьох діток (Фото)

Опубліковано:

27-річного батька врятували пожежники, інформує У ДСНС України у Закарпатській області.

27 липня о 09:39 хустських рятувальників надійшло повідомлення про пожежу на вул. Пирогова. Горів житловий будинок, що належить місцевому 62-річному місцевому жителю.

Займання помітили сусіди, котрі негайно зателефонували за номером “101” та побігли до помешкання погорільців. Двері були не зачинені, тож люди зайшли до будинку. В одній із задимлених кімнат помешкання вони виявили трьох малолітніх діток. Їх негайно було винесено на свіже повітря.

Далі за справу взялися вогнеборці 10-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Хуст, котрі оперативно прибули до місця події.

У ході проведення розвідки пожежі, всередині будинку працівники ДСНС  виявили їхнього 27-річного батька. Його негайно було евакуйовано із небезпечної зони на свіже повітря та передано до рук лікарів швидкої допомоги. Від подальшої госпіталізації чоловік відмовився. Також  рятувальники провели евакуацію двох діток, що знаходилися всередині суміжного з погорільцями помешкання.

О 09:47 пожежу було локалізовано й не допущено поширення вогню на інше суміжне помешкання. О 10:08  її вдалося ліквідувати повністю. Завдана  матеріальна шкода та причина пожежі встановлюються, вогнем знищено частину домашнього майна та пошкоджено стіни кімнати.

 

Про Захід