Перечинець кермував вантажівкою з причепом у нетверезому стані

Опубліковано:

За минулу добу працівники груп реагування патрульної поліції Закарпаття задокументували випадки керування транспортними засобами у стані алкогольного сп'яніння у Перечинському та Берегівському районах.

У Перечині опівночі працівники групи реагування патрульної поліції зупинили вантажівку "КАМАЗ" із причепом, на якому не працювало освітлення. Керував автомобілем житель села Дубриничі Перечинського району. Водій перебував у стані алкогольного сп'яніння, але від проходження медосвідування відмовився. У присутності двох свідків правоохоронці склали на правопорушника адмінпротокол за керування в стані алкогольного сп'яніння, вилучили водійське посвідчення та відсторонили водія від керування.

У селі Велика Бігань Берегівського району працівники групи реагування патрульної поліції зупинили вночі автомобіль марки "ВАЗ-2101", на якому не світила одна передня фара. За кермом перебував житель села Балажер, який взагалі не має водійського посвідчення і перебував у стані алкогольного сп'яніння. Драгер виявив у нього 1,5 проміле алкоголю. Правоохоронці склали на водія адмінпротокол за керування в стані алкогольного сп'яніння та без водійського посвідчення і відсторонили його від керування.

Складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного сп'яніння) працівники поліції скерують до суду для прийняття остаточного рішення.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Про Захід