Діти закарпатських та луганських полісменів відпочинуть в Угорщині

Опубліковано:

Двадцять дітей з родин правоохоронців поїхали до Угорщини у XVIII Міжнародний табір дорожнього руху в Ньїредьгазі. Діти будуть оздоровлюватися та навчатися до 31 липня за підтримки Управління поліції Саболч-Сатмар-Берегської області Угорщини. Очолив делегацію заступник начальника ГУНП в Закарпатській області Іван Пеняк. Зустрів їх консул-керівник консульства України в Ніредьгазі Аркадій Гупало та начальник поліції Саболч-Сатмар-Березької області Йожеф Фаркаш. Правоохоронець привітав дітей з приїздом в Угорщину та побажав отримати максимальну користь від відпочинку.

Для учасників табору заплановано чимало цікавих та пізнавальних заходів, навчатимуть їх місцеві медики, пожежники, кінологи та спецпризначенці місцевої поліції. Крім цього, діти візьмуть участь у заїзді на велосипедах, де на практиці застосують знання правил дорожнього руху Угорщини. Навички топографії вдасться застосувати під час спортивного орієнтуваннях в лісах Саболч-Сатмар-Берегської області. Організатори запевняють, що це лише частина із запланованого.

Діти у свою чергу підготували відеопрезентацію різних куточків України та покажуть її в Угорщині. По приїзді вони обіцяють розповісти про свої враження від подорожі.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Про Захід