Toyota Corolla: купуєш Ти, укомплектовуємо ми!

Опубліковано:

 

Автомобіль-легенда Toyota Corolla – це престижне та елегантне авто, що скрізь справляє враження серед автолюбителів! У салоні Corolla все продумано до дрібниць та забезпечено максимальний комфорт. До ваших послуг — низка найсучасніших систем та потужні й ощадливі двигуни, що робить автомобіль Toyota Corolla вибором, що надихає.

Виробництво легендарної Corolla розпочалось у жовтні 1966 року, коли її вперше було презентовано японським брендом широкому загалу. З тих пір цей надійний седан поступово еволюціонував, щоб відповідати та перевершувати сподівання мільйонів водіїв по всьому світі.

Уперше Corolla представили закарпатцям ще в 2008 році в салоні єдиного офіційного дилерського центру – Тойота Центр Ужгород “Карат Мотор”. Від того часу Toyota Corolla – виборола титул найпродаванішої моделі по Україні, підтвердивши це і в Закарпатській області високими показниками (288 продажів!).

Тойота Центр Ужгород “Карат Мотор” запрошує усіх поціновувачів легендарної Toyota завітати у салон та ознайомитись зі спеціальною пропозицією на модель Toyota Corolla. 

Про Захід