«АСТРА-ДІА» – завжди на сторожі правильного діагнозу

Опубліковано:

 

10 років тому, 29 липня 2008 року, у мальовничому Закарпатському районному центрі – Тячеві було засновано ПП "АСТРА-ДІА". Основним видом діяльності приватного підприємства стала медична практика – лабораторна діагностика.

Робота в новоствореній лабораторії розпочалася динамічно, мешканці Тячівського та Рахівського районів почали отримували якісні лабораторні послуги. Повнилися ряди фахівців, розширювався спектр лабораторних досліджень.

Але бажання забезпечити якісними лабораторними послугами всіх мешканців нашого краю, спонукало створити більш сучасну, автоматизовану медичну лабораторію з відокремленими відділеннями в кожному районі Закарпатської області!

 

 

Так в 2011 році було створено медичну лабораторію "АСТРА-ДІА" в Ужгороді і водночас відкрито 10 пунктів забору біологічного матеріалу в районних центрах нашої області.

Не обійшлася автоматизація лабораторії і без використання ЛІС ( лабораторної інформаційної системи) "ТерраЛаб", – це дало змогу з самого початку автоматизувати роботу лабораторії та якісно організувати преаналітичний, аналітичний та постаналітичий етапи.

Парк обладнання планомірно поповнювався автоматичними аналізаторами найкращих світових виробників в галузі лабораторної діагностики фірми "ROSH", "SIEMENS" , "SYSMEX", "Human". Спектр лабораторних послуг динамічно розширювався за рахунок створення нових лабораторних підрозділів.

 

 

В 2012 році в Тячеві та в 2014 році в Мукачеві створено клініко-діагностичні лабораторні центри. Важливим для компанії став 2016 рік, в цьому році в Ужгороді створено першу приватну бактеріологічну лабораторію та лабораторію молекулярної діагностики (ПЛР) в Західній Україні. Таким чином медична лабораторія "АСТРА-ДІА" отримала змогу виконувати всі лабораторні дослідження без аутсорсингу.

2016 рік – визначальним кроком для ПП "АСТРА-ДІА" стало входження до асоціації  "МедЛаб груп" (Української мережі медичних лабораторій "МедЛаб").

Наша лабораторія з самого початку своєї діяльності і до тепер співпрацює з медичними центрами і є їх надійним партнером з лабораторної діагностики.

В результаті рейтингового аналізу показників діяльності медична лабораторія "Астра-Діа" практично щороку була відзначена різними нагородами.

 

 

2012 рік – отримано диплом переможця регіонального етапу Всеукраїнської якості продукції "100 кращих товарів та послуг України".

2013 рік – ПП "АСТРА-ДІА" стало переможцем першого туру Всеукраїнського рейтингу "Сумлінний платник податків – 2012" за особливі заслуги та досягнення у номінації "Сумлінний платник податків у медичній галузі".

В 2015 та 2016 році поспіль приватне підприємство "АСТРА-ДІА" нагороджується званням "Лідер галузі – 2015" та "Лідер галузі – 2016", отримавши Золото рейтингу в Україні серед малих підприємств.

2018 рік – медична лабораторія "АСТРА-ДІА" отримала нагороду "Вибір України 2018".

Ця нагорода визначає лідерів серед Українських підприємств!

Для компанії ювілей – це не просто свято – це оцінювання здобутків за десять років своєї діяльності. Час робити підсумки. Озирнутися назад та згадати, як усе починалося…

Від ідеї до її втілення пройшло зовсім небагато часу, проте зусиль докладено чимало. І ось "АСТРА-ДІА" стала найбільшою мережею медичних лабораторій у Закарпатській області. І навіть розширила межі до Івано-Франківської області: у м. Яремче в 2017 році відкрито відокремлене відділення медичної лабораторії "АСТРА-ДІА".

Наразі лабораторія нараховує 24 відокремлені відділення та 4 лабораторні центри, де працює близько 130 кваліфікованих фахівців.

 

 

Очолює ПП "АСТРА-ДІА" генеральний директор Неля Миколаївна Лазар, дивовижний менеджер, фахівець з лабораторної діагностики, рішуча жінка, прекрасна мати і дружина. 

Вона переконана в тому, що "АСТРА-ДІА" є великим прикладом перевтілення  мрії на мету, а мети – на реальність! Ми робимо добру справу фахово, відповідально, тому що маємо справу з найціннішим, що є в людини – зі здоров'ям!

Запорукою якісної роботи і дивовижних результатів діяльності в нашому  закладі є колектив,  кваліфікований персонал, який постійно навчається, освоює сучасні лабораторні технології та якісно і відповідально виконує поставлені перед собою задачі. Радує те, що більшість – це працівники, з якими ми починали, і всі оптимістично налаштовані на майбутнє!

Робота в нашому закладі стандартизована, чітко контролюється керівниками підрозділів. Головна лікарка Леміш Валентина впевнена, що тільки якісна організація робочого процесу дає свої результати, і це є своєрідним доказом нашої продуктивної роботи!

Але нічого б не відбувалося, якщо б не було підтримки і довіри від лікарів і від Вас дорогі мешканці нашого Краю!

Дякуємо за довіру, за підтримку! Ви разом з нами покращуєте нашу медицину та економіку Закарпаття! Ми обіцяємо, що не будемо зупинятися на досягнутому – медична лабораторія "АСТРА-ДІА" рухається тільки вперед! Будує сміливі й амбітні плани! Щодня працює і вдосконалюється! Пам'ятайте, що зірка діагностики "АСТРА-ДІА" – завжди на варті правильного діагнозу, вашого здоров'я та спокою.

Про Захід