Поліція Перечинщини викрила двох викрадачів мобільних телефонів

Опубліковано:

З заявою про крадіжку мобільного телефону в Перечинське відділення поліції звернувся місцевий житель. Чоловік обідав на терасі місцевого кафе, пішов розраховуватись до каси, а свій мобільний телефон залишив на столику закладу. Коли ж повернувся, його вже там не було. Сума заподіяних збитків склала близько чотирьох тисяч гривень.

У ході оперативно-розшукових заходів правоохоронці встановили особу крадія. Ним виявився інший відвідувач даного кафе – 42-річний житель села Полянська Гута Перечинського району. Крадений телефон він встиг збути за півтисячі гривень. Поліція вже знайшла цей телефон і поверне його власнику після проведення товарознавчої експертизи.

Аналогічна крадіжка трапилася в міському парку Перечина. Подружжя відпочивало на лавочці, ненадовго відлучилося, залишивши без нагляду мобільний телефон вартістю близько чотирьох тисяч гривень. Чужу річ викрала жінка, яка сиділа на іншій лавочці. Ця 41-річна жителька села Сімер Перечинського району свого часу вже притягалася до кримінальної відповідальності за скоєння майнових злочинів. Крадене вона збула за 300 гривень. Цей телефон теж оперативно розшукали правоохоронці й повернуть власнику. 
За обома даними фактами поліція розпочала кримінальні провадження за ч.1 ст.185 Кримінального кодексу України (Крадіжка). Вирішується питання про обрання обом фігурантам справ міри запобіжного заходу. Слідчі також перевірятимуть їх на причетність до скоєння аналогічних злочинів.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Про Захід