За добу поліція Закарпаття розкрила три майнові злочини

Опубліковано:

Минулої доби працівники кримінальної поліції Ужгорода встановили особу чоловіка, причетного до пограбування місцевого жителя. Заявник повідомив, що молодий хлопчина вирвав з рук його мобільний телефон та втік. За наданим орієнтуванням поліцейські розпочали пошуки підозрюваного у скоєнні злочину. Правоохоронці встановили, що грабіж скоїв 17-річний ужгородець. Речовий доказ вилучено, після проведення експертизи телефон повернуть власникові.

Того ж дня, ужгородські оперативники розшукали і 38-річного мешканця Коритняни, фігуранта кримінального провадження, який переховувався від суду та поліції. Розшукуваного поліцейські доставили до Ужгородського міськрайонного суду для проведення подальшого розгляду справ.

Працівники сектору кримінальної поліції Берегова провели оперативно-розшукові заходи і затримали осіб, причетних до крадіжки телефонного кабелю. Підозрювані, віком 21 та 31- років, за допомогою кусачок, по вулиці Т. Мігая, в місті Берегові, зі стовпа зрізали близько 50 м телефонного кабелю. В подальшому його випалили та продали. За фактом крадіжки у поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 185 Кримінального кодексу України. Даних чоловіків правоохоронці перевіряють на можливу причетність до скоєння інших злочинів.

Майновий злочин розкрили і поліцейські Свалявщини. Правоохоронці затримали підозрюваного в крадіжці мобільного телефону в місцевої мешканки. Крадієм виявився раніше судимий 26-річний мешканець села Родніково. Мобільний вилучено та після проведення необхідних експертиз повернуть власниці. За фактом крадіжки триває розслідування. Наразі вирішується питання про повідомлення фігуранту справи про підозру у злочині та обрання міри запобіжного заходу.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Про Захід