Знайдіть Чехію в Україні! (Конкурс)

Опубліковано:

 

Посольство України в Чехії оголошує конкурс на найцікавішу фотографію "українського знаку" в Чехії. Переможці отримають в подарунок книги сучасних українських письменників та запрошення на офіційний прийом Посольства України з нагоди святкування Дня незалежності України.

Інформацію про це оприлюднено у соцмережах.

"Відстань між Києвом і Прагою – аж цілих 1400 кілометрів. Однак нагадування про Україну можна знайти ледь не в кожному місті: одних тільки "українських" вулиць у Празі до десяти: Українська, Харківська, Львівська, Білоцерківська, Житомирська… А придивитися уважніше – можна побачити й українські продукти в магазинах, і книгу ????письменника в книгарні чи прапорець на чиємусь велосипеді. – йдеться у повідомленні Посольства. – Це може бути будь-що: від пам'ятника Тарасу Шевченкові в Празі до жовто-блакитної стрічки в магазині – усе залежить тільки від Вашої фантазії й обізнаності".

Роботи слід надсилати на електронну адресу: [email protected] з позначкою "На конкурс" або розміщуйте в себе на фейсбук-сторінці з хештегом #UAinCZ2018.

Фотографії можна надсилати до 24 серпня 2018 р. 
Кількість робіт від одного учасника – необмежена. 
Взяти участь може кожен. 
Головна умова: фотографію потрібно зробити своїми руками саме в Чехії.

24 серпня, у День незалежності України, буде опубліковано роботи учасників на сторінці в фейсбуці. Одного переможця буде визначено за допомогою генератора випадкових цифр, а за іншого проголосують українці своїми лайками під фотографією з 24 до 30 серпня.

 

 

Про Захід