Офіцера з Волині засудили за вбивство солдата

Опубліковано:

Учора, 17 липня, Касаційний кримінальний суд у складі Верховного суду підтримав позицію військової прокуратури Луцького гарнізону і залишив без змін вирок суду першої та ухвалу суду апеляційної інстанцій, повністю відмовивши у задоволені касаційної скарги захисника обвинуваченого.

Нагадаємо, що 30 травня 2016 року Ковельський міськрайонний суд Волинської області визнав винним старшого лейтенанта Р. у навмисному вбивствоі та засудив його на 9 років позбавлення волі. При цьому, в листопаді того ж року Апеляційний суд  Волинської області залишив без змін вирок місцевого суду.

Прокурори довели, що 18 листопада 2014 року близько 20.00 год. на виході із приміщення казарми танкового батальйону однієї з військових частин між двома військовослужбовцями виник конфлікт на ґрунті особистих неприязних відносин. У результаті чого старший лейтенант Р. наніс солдату К. один ціленаправлений удар колото-ріжучим предметом у грудну клітину. Отримана травма потерпілого виявилася несумісна із життям, повідомили з прес-служби військової прокуратури ЗРУ.

Про Захід