Перечинські пенсійники провели виїзні прийоми у гірських селах Великоберезнянщини

Опубліковано:

Стратегія модернізації та розвитку Пенсійного фонду України на період до 2020 року передбачає наближення надання пенсійних послуг безпосередньо до громадян і однією із таких форм забезпечення права громадян на звернення до органів Пенсійного фонду України є проведення керівниками управлінь Фонду виїзного прийому громадян, інформує ГУ ПФ у Закарпатській області.
Так, днями начальник Перечинського об'єднаного управління Пенсійного фонду України Василь Кірик провів виїзні прийоми громадян в гірських селах Лубня та Ставне, що на Великоберезнянщині. Мешканці зазначених сіл заздалегідь були поінформовані про дату та час його проведення прийому.
Під час виїзного прийому Василь Кірик було надав роз'яснення щодо окремих норм чинного пенсійного законодавства, визначення права на призначення та перерахунок пенсій, про легальну виплату заробітної плати, вплив правильної подачі звітності по ЄСВ на призначення пенсії тощо.
До керівника перечинських пенсійників звернулись як пенсіонери, що перебувають на обліку в управлінні, так і майбутні пенсіонери. На кожне поставлене ними запитання Василь Кірик надав кваліфіковані відповіді та роз'яснення згідно з діючим пенсійним законодавством.

Про Захід