Міськрада звітує про роботу комунальних служб Ужгорода

Опубліковано:

Сьогодні в Ужгороді на вулицях  Перемоги та Шахтарів працівники "Закарпателектробуд" відновлють лінію вуличного освітлення, у мікрорайоні Горяни замінюють лампи ліхтарів. 

"УжАгромікс" косить та впорядковує зелені зони транспортного кола площі Богдана Хмельницького. Аварійні дерева вирізають у провулку Університетському, чагарники та поросль – на кладовищі "Кальварія".  

Працівники обслуговуючих підприємств проводять прибирання вулиць та закріплених за ними дільниць. 

Стихійні сміттєзвалища підприємства "АВЕ-Ужгород" та "УжБудСервіс" ліквідовують на вулицях Олександра Богомольця, Володимирській, Федора Достоєвського, Адама Міцкевича, Тиводара Легоцького, 18,46,76, Вілмоша Ковача, Олександра Попадинця, Іштвана Сечені, 35. 

Комунальне підприємство КШЕП проводить по місту прочистку вуличної зливової системи.

 Триває капітальний ремонт площі Шандора Петефі ( викладають кам'яну бруківку); тротуарів на вулицях Юрія Гагаріна, Марії Заньковецької (ставлять бордюри, ФЕМ-плитку); на Минайській (від вулиці Олександра Бородіна до будинку № 67 міняють бордюри, роблять щебеневі основи); Перемоги (роблять зливоприймальну вуличну каналізацію). 

 Продовжується реконструкція вулиці Олександра Можайського (8 Березня – Минайська) –  роблять щебеневі основи, покриття з ФЕМ-плитки. 

Триває підготовка до капітального ремонту на вулиці Шумній.

Також сьогодні працівники КП КШЕП установлюють обмежувачі руху – сфери – на вулиці Собранецькій.

 На вулиці Юрія Гагаріна,239 почався капітальний ремонт автобусної зупинки. 

Перемощення кам'яної бруківки у рамках поточного ремонту проходить на вулицях Олександра Довженка та Олександра Фединця.

Про Захід