На Закарпатті взялися за підприємства, які боргують пенсійному фонду

Опубліковано:

6 липня відбулося чергове засідання регіонального штабу з координації, моніторингу та контролю за станом виконання органами державної виконавчої служби рішень про стягнення заборгованості по заробітній платі та інших виплат. Штаб розпочав діяльність із березня цього року, інформує ГУ ПФУ у Закарпатській області.
 В засіданні взяли участь Мирослава Максимович, начальник відділу забезпечення наповнення бюджету, та Наталія Фабіан, начальник юридичного відділу головного управління Пенсійного фонду України в Закарпатській області, які є членами зазначеного штабу.
 Серед інших питань учасники засідання розглянули і стан погашення заборгованості до Пенсійного фонду України. Як зазначила Мирослава Максимович, серед найбільших боржників до Пенсійного фонду – державне підприємство Міністерства оборони України "Мукачівська госпрозрахункова дільниця" з боргом у 395,4 тисячі гривень, АПТП "Бобовище", яке боргує Фонду майже 282 тисячі гривень, агроторгове підприємство "Радгосп-завод "Мукачівський  – з 92,9 тисячами гривень боргу та інші. Тож члени штабу розглядали можливі шляхи виходу цих підприємств із кризового стану і погашення ними боргів до Пенсійного фонду та інших платежів.

Про Захід