На Буковині пов’язали рекетира

Опубліковано:

Увечері 9 липня у поліцію поскарживіся 34-річний чернівчанин, який повідомив, що невідомий погрожує йому насильством вимагаючи 50 тисяч гривень. Цю суму заявник мав сплатити, щоб той не перешкоджав його підприємницькій діяльності.

Перевіряючи цю інформацію, правоохоронці встановили, що підприємець планував організувати на перетині доріг “Хотин-КПП “Росошани” – Чернівці – Сокиряни” пункт прийому яблук для їх подальшої реалізації. Коли ж чернівчанин приїхав із робітниками на вказане роздоріжжя, щоб підготувати місце, туди ж прибув і 34-річний мешканець Хотина, інформує "Все місто".

Чоловік поводився агресивно, погрожував присутнім розправою і вимагав у підприємця гроші. Почувши відмову, зловмисник порізав шини і розбив бокове вікно в мікроавтобусі заявника.

Відтак потерпілий покинув пошкоджений транспорт і втік. Однак, зловмисник не заспокоївся і вже по телефону продовжував вимагати гроші, погрожуючи спалити мікроавтобус підприємця. Маючи при собі 200 доларів, чоловік домовився з вимагачем, що віддасть спочатку ці кошти, а до 15-го серпня щотижня сплачуватиме йому аналогічну суму.

Повернувшись на  перехрестя, підприємець зустрівся з хотинчанином і передав йому гроші. Попри спроби зловмисника втекти з місця злочину, оперативники затримали вимагача. Поліція відкрила кримінальне провадження.

Про Захід