Поліція Закарпаття підбила підсумки роботи за 6 місяців

Опубліковано:

 

Головне управління Національної поліції в Закарпатській області провело виїзну нараду в Тячівському відділі, де керівництво проаналізувало роботу особового складу за півроку та визначило пріорітети на майбутнє.

Начальник Головного управління Національної поліції в Закарпатській області Роман Стефанишин зібрав керівників структурних та територіальних підрозділів в Тячівському відділі поліції на нараду. Керівник разом зі своїми заступниками проаналізували роботу поліції Закарпаття за останні 6 місяців та визначили пріорітетні її напрямки на наступні періоди. Так, на нараді відзначили зниження кількості скоєння злочинів за такими напрямками: розбоїв у порівнянні з аналогічним періодом минулого року стало на 32% менше, тяжких тілесних ушкоджень з летальними наслідками – на 22%, грабежів – на 21%, шахрайств – на 7%. Разом з тим, за півроку розкрито 100% вбивств, тяжких тілесних ушкоджень зі смертельними наслідками та згвалтувань. Серед справ із нанесення тяжких тілесних ушкоджень розкрито 92%, розбоїв – 67%, грабежів – 61%, 30% від всіх крадіжок та 29% крадіжок з проникненням у житло.

Крім цього, Роман Стефанишин відзначив останні здобутки правоохоронців, зокрема і відкриття поліцейської станції в Тячівському районі, та наголосив на потребі облаштування таких же в інших регіонах Закарпаття.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Про Захід