Що сьогодні в Ужгороді роблять комунальники

Опубліковано:

Сьогодні в Ужгороді продовжується капітальний ремонт на площі Шандора Петефі (викладають кам'яну бруківку), капремонт тротуарів на вулиці Юрія Гагаріна (роблять тротуари з ФЕМ-плитки, бордюри), капремонт вулиці Перемоги (роблять зливоприймальну каналізаційну мережу), вулиці Марії Заньковецької (роблять щебеневі основи, покриття з ФЕМ-плитки), капітальний ремонт тротуарів на вулиці Минайській (роблять щебеневі основи, бордюри).

Триває і реконструкція вулиці Олександра Можайського (8 Березня – Минайська) (влаштування щебеневих основ, покриття з ФЕМ-плитки).

Поточний ремонт дорожнього покриття проводять на вулицях Академіка Корольова, Жупанатській (перемощують кам'яну бруківку), Олександра Фединця перемощують кам'яну бруківку).

Працівники підприємства "Закарпателектробуд" проводять заміну ламп вуличного освітлення на площі Віталія Постолакі, вулиці Кавказькій, заміну світильників у провулку Єгерському, ремонт опори вуличного освітлення на вулиці Тиводара Легоцького, 7.

"УжАгромікс" вирізає поросль і косять траву на транспортному колі на площі Дружби народів. Також сьогодні косять схили Київської набережної та набережної Незалежності, зелені зони на площі Олександра Пушкіна, вулиці Небесної Сотні та у сквері Героїв Майдану. 
Комунальне підприємство КШЕП уночі проводило прибирання вулиць із використанням спецтехніки, удень всі обслуговуючі компанії проводять прибирання на своїх дільницях.

Стихійні смітники ліквідовують із проспекту Свободи,31, інформує прес-служба Ужгородської міськради.

 

Про Захід