У сквері-парку на Валенберга облаштують мультиспортивні майданчики

Опубліковано:

У червні фахівці комунального підприємства "Мукачевопроект" отримали позитивний експертний звіт по робочому проекту: "Реконструкція скверу із створенням мультиспортивних майданчиків по вул. Валенберга у м. Мукачево". Управління міського господарства вже оголосило тендер на реалізацію проект. Це один з проектів бюджету громадських ініціатив поданих минулоріч Сергієм Альохіним.

Проектом передбачено влаштування велопарковок, освітлення та благоустрою даної території.

Запроектовано влаштування майданчику для скейтбордінгу, занять з воркаутстріту та дитячий ігровий майданчик з відповідним обладнанням.  По території скверу обладнуються доріжки з покриттям з плитки ФЕМ. Запроектовано технологічний проїзд, шириною три метри вздовж території скверу з покриттям з асфальтобетону. Головний вхід до скверу передбачено з вул. Валенберга,а також безпосередньо з набережної.

Також на території парку буде встановлено два телекспопічних обмежувачів руху та 22 металевих обмежувачів руху.  Проект передбачає влаштування  обладнання для майданчиків згідно з проектом громадських ініціатив.

За ініціативи  громадської організації "Закарпаття-спорт" коштом меценатів на цій території буде облаштовано поліфункцікональний спортивний майданчик для дітей та дорослих для заняття різними видами спорту.

Мукачівська міськрада

Про Захід