На Львівщині п’яна дівчинка-підліток зарізала батька (Відео)

Опубліковано:

 

13-річна дівчинка вбила свого батька у місті Дрогобич на Львівщині. Поліції вона розповіла, що нетверезий чоловік накинувся на неї і вона, щоб захиститися, вдарила його ножем у шию.

На паркеті досі сліди крові, а в будинку страшний розгардіяш, який намагається прибрати друг загиблого, повідомляє "Соцпортал".

– Батько приставив ніж до горла, погрожував їй вбивством, і вона з метою самозахисту схопила, що попалося під руку, це виявився ніж.

Удар став для батька смертельним. Все це поліція знає зі слів Віки. Її мати і 10-річна сестра у той час спали. Коли поліція приїхала на виклик, з'ясувалося, що і сама дитина жахливо п'яна. Дівчинку одразу госпіталізували, зараз з нею працюють психологи. У поліції кажуть, що з батьком Віка сварилася постійно.

– Постійно принижував за те, що вона курила, вела антигромадський спосіб життя. Сусіди, знаючи ситуацію, знаючи цю сім'ю, чули неодноразовий шум, гам, просто звикли і не звертали на це увагу.

Підтверджує це і кум загиблого, але додає – в самозахист не вірить. Мовляв, дівчинка не приховувала, що ненавидить свого батька.

– Я не вірю, що він її бив там. Вона не любила його. На мою думку, все горілка. Поки я живий, я з нею говорити не буду, – заявив приятель загиблого Степан.

У службі у справах дітей кажуть, що за сім'єю стежили, але раніше, коли батьки постійно пиячили. Останні ж два роки в сім'ю не навідувалася, тому що, запевняють, вони виправилися.

Поліція розслідує справу як умисне вбивство, але кримінальна відповідальність за це настає з 14 років. Вікторії зараз 13, тому, найімовірніше, замість арешту з нею працюватимуть психологи. Додому дівчинка не повернеться, а разом з сестрою з лікарні поїде в дитячий будинок.

 

Про Захід