У дворі будинку на Свалявщині закарпатець підірвав гранату (Фото)

Опубліковано:

Учора, 7 липня, на лінію “102” надійшло повідомлення про сімейну сварку в Сваляві. Працівники поліції, які прибули на місце події, встановили, що 36-річний чоловік посварився зі своєю 23-річною співмешканкою. Жінка втекла від нього до знайомих, проте підозрюваний знайшов її, прийшов та продовжив конфлікт. Він дістав гранату та став погрожувати. Після цього чоловік кинув її з будинку в двір, де вона вибухнула. Марка вибухівки встановлюється, як і обставини, як вона потрапила до свалявчанина. Від вибуху ніхто не постраждав.

Управління поліції охорони спільно зі слідчо-оперативною групою та дільничним офіцером поліції прибули одразу після інциденту, тому йому не вдалося втекти.

За фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 ККУ, тобто хуліганство, вчинене із застосуванням вогнепальної або холодної зброї чи іншого предмета, спеціально пристосованого або заздалегідь заготовленого для нанесення тілесних ушкоджень. Таке правопорушення карається позбавленням волі на строк від трьох до семи років. Чоловіку вже повідомили про підозру у вчиненні цього тяжкого злочину.

Свалявчанина затримали в порядку ст. 208 КПК України, вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу. Підозрюваний вже мав судимість за нанесення тяжких тілесних ушкоджень та порушень правил адміністративного нагляду, а також за майнові злочини.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Про Захід