У Баранинській ОТГ зведуть сучасний адмінцентр громади

Опубліковано:

Наймолодша закарпатська об'єднана територіальна громада – Баранинська сільська – літопис якої не сягнув ще й року, розвивається впевнено і динамічно. Цієї літньої пори триває асфальтування вулиць у селах громади. Зокрема, завершується капітальний ремонт ділянки вулиці Вознесенської у с. Великі Лази в сторону с. Циганівці. Уже найближчим часом 2,5 км. замість бездоріжжя буде нове асфальтне покриття.
У селі Барвінок, в рамках реалізації проекту водопостачання та водовідведення, встановлено по сучасним технологіям резервуари для питної води (вчорашні водонапірні башти Рожновського). У розпалі капітальні та поточні ремонти освітніх закладів, які мають зустріти новий навчальний рік оновленими і осучасненими, зокрема у селі Ярок.
Паралельно з вирішенням поточних справ у Баранській ОТГ дбають і про перспективу. Нещодавно проектанти представили керівництву громади проект нового адміністративного центру громади, який зведуть поруч з футбольним стадіоном в Баранинцях. Сільський голова Юрій Марусяк розповів, що на першому поверсі тут планується розмістити паспортний стіл Ужгородського району. На другому – службові приміщення Баранинської ОТГ, у тому числі й сучасно обладнаний ЦНАП.

Закарпатське РВ АМУ

 

Про Захід