В Ужгороді працівники центру зайнятості обговорили із залізничниками питання співпраці

Опубліковано:

5 липня цього року у Залі засідань Закарпатського обласного центру зайнятості відбулось засідання за “круглим столом” на тему: „Співпраця Закарпатської обласної служби зайнятості з ПАТ “Укрзалізниця” в реалізації державної політики зайнятості “. За участі керівників виробничих підрозділів ПАТ “Укрзалізниця” у Закарпатській області та Закарпатського обласного центру зайнятості.
“У Закарпатській області функціонує понад 20 підрозділів ПАТ “Укрзалізниця”. Щороку збільшується кількість вакансій наданих Вами до Закарпатської обласної службі зайнятості. Так у 2017 році було заявлено 278 вакансій, а цьогоріч вже 380 і наша співпраця набирає нових обрисів”,- заявив Юрій Фущич відкриваючи засідання. Головним завданням сьогоднішньої зустрічі я вбачаю, є неформально оговорити ваші потреби у робітниках, а наші спеціалісти познайомлять вас з новітніми послугами та сервісами які ми надаємо роботодавцям, це дасть змогу конкретизувати завдання які стоять перед нами у забезпеченні виконання умов меморандуму в межах наших компетенції – продовжив Ю.Фущич, запрошуючи присутніх до розмови. 
Від обласної служби зайнятості у розмові взяли участь – заступник директора Ольга Сівач, директор Ужгородського міського центру зайнятості Сергій Олексію, директор Ужгородської районної філії Юрій Лукач та начальники структурних підрозділів. Залізничників представляли керівники виробничих підрозділів Ужгорода і Чопа.
На засіданні обговорено спільні дій спрямовані на підтримку зайнятості, оперативний добір та професійну підготовку фахівців для підрозділів ПАТ “Укрзалізниця”. Спеціалісти служби зайнятості презентували послуги служби зайнятості та інноваційні підходи у роботі з клієнтами (електронний кабінет роботодавця, відео презентація підприємств), можливості служби зайнятості щодо підготовки кадрів для підприємств “Укрзалізниці” а Сергій Олексію директор Ужгородського міського центру зайнятості провів для присутніх ознайомчу екскурсію.
По завершенню зустрічі сторони домовились в найближчий час зустрітись для вироблення і затвердження детального плану спільних дій та зробили групове фото на память.

Про Захід